top of page

Chengdu Medical Center with SOM (Reimagined)


Chengdu Medical Center Reimagined by NORVISKA
Chengdu Medical Center (Reimagined) - Rendering by NORVISKA

Revitalizing old projects with a fresh perspective can lead to amazing transformations. Recently, our expanding team gave new members the chance to reimagine a project we did for SOM in Chengdu.


Inspired by a medical center courtyard image, we completely changed the tone and created a whole new version. A misty and rainy atmosphere highlights the wooden accents and the greenery on the statement columns, adding an ethereal touch to the revamped project. The interplay between nature and architecture creates a harmonious blend that evokes a sense of tranquility and connection to the surroundings.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page